2 april 2017
10:00

Vittjärvs IK

Referat: Unbyns IF - Vittjärvs IK

Med en hel del sjuka, skador och frånvaro i truppen var det på näppen vi fick ihop en trupp till matchen.
Vi startar med Humlan i mål, Tomas, Robbs, Blurk och Stefan i backlinjen. Jensa, Kris, Simon och Bernsten på mitten, med Jimmy och Bulan framåt. Avbytare var Aidan, Peran och Levi (som var skadad).

Vi tog kommandot direkt i inledningen med mycket spel på deras planhalva. Vi skapar några chanser där Bulans friläge är den bästa. Efter ett tag börjar Vittjärv komma mer in i matchen och har då några bra chanser, bla en i ribban, men Humlan och försvaret kan avvärja. I slutet av halvleken tar vi återigen kommandot med några fina raider av Jimmy ut mot kanten där inspelen sånär hade resulterat.

I andra fortsätter matchen som i första. Endera laget har 10 minuters perioder då man har lite mer, men vi tycker att vi ser bättre ut. I 60:e minuten fångar Simon upp ett dåligt uppspel rakt i banan och kan frispela Bulan som kallt gör 1-0. Matchen är nu rätt jämn ett tag, och sista 15 så dominerar Vittjärv och skapar några bra chanser, men vi håller tätt.

Skönt att lyfta upp prestationen efter förra helgen, med ett passningsspel som nu såg mycket bättre ut, även om vi måste höja det ännu mer. Humlan får hålla nollan efter ett par bra utrusningar. Backlinjen bra, med ett extra-plus till Tomas som spelar lugnt parat med sin vanliga snabbhet. På mitten kan Simon och Kris kontrollera och vinna mycket. Bernsten gör riktigt bra första 30 minuter då han har ett par bra raider. Jimmy löpvillig, och Bulan gör kasse. Aidan och Peran kommer in i andra och bidrar bra.

Totalt sett skönt att se att förra helgen var glömd och en seger i ett träningsderby är ju aldrig fel!